Ouwejan: "Hechter team geworden sinds trainingskamp"

14 januari 2016, 16:26

AZ presteerde in de eerste seizoenshelft wisselvallig. Thomas Ouwejan heeft evenwel vertrouwen voor het tweede deel van de competitie. Dat zei de 19-jarige middenvelder donderdag bij de ondertekening van zijn nieuwe contract, tot de zomer van 2020.

"We zijn een veel hechter team geworden sinds het trainingskamp in Spanje, dat merk je gelijk. We zijn meer aan het praten, aan het overleggen, over alles op het veld en buiten het veld. Daarom gaan we het de tweede seizoenshelft veel beter doen dan voor de winterstop", aldus Ouwejan op de officiële website van AZ.

Ouwejan maakte vorige maand in de Europa League-wedstrijd tegen Athletic de Bilbao zijn debuut in het eerste elftal van AZ. Sindsdien is er wel iets veranderd voor hem. "Ik krijg veel meer aandacht van alles en iedereen sinds mijn debuut. Het is allemaal heel snel gegaan", vervolgt hij. "Opeens mocht ik meedoen tegen Athletic de Bilbao, in de competitie tegen PEC Zwolle en in de beker tegen Kozakken Boys. Daarna werd ik veel meer herkend en aangesproken."

Over zijn persoonlijke doelen, zegt Ouwejan: "Ik wil natuurlijk nog veel meer spelen. Dat zal niet makkelijk worden, dat snap ik. Maar ik ga er alles aan doen om dat laten lukken. In principe richt ik me op het middenveld, maar op dit moment is het al mooi dat ik speel en dan maakt het me niet uit op welke positie dat is."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen