KNVB wil ADO helpen met oplossen financiële problemen

14 januari 2016, 17:26

De KNVB is bereid ADO Den Haag te helpen bij het oplossen van de financiële problemen. Omdat eigenaar Hui Wang de beloofde miljoenen maar niet overmaakt, stevent de eredivisieclub af op een liquiditeitstekort. ADO is 'aangenaam verrast' door het bericht vanuit Zeist.

KNVB-directeur Bert van Oostveen zegt tegen het Algemeen Dagblad dat hij 'erg verdrietig van de situatie' wordt. "Zonder meteen een schuldige aan te wijzen; er moet een oplossing komen. We maken ons zorgen en zijn bereid ADO Den Haag hulp aan te bieden waar dat kan", aldus Van Oostveen.

Een KNVB-woordvoerder meldt tegenover Omroep West dat het aanbod vooral is gedaan vanuit bezorgdheid over het voortbestaan van ADO. "De KNVB is bereid iedereen op elk moment te helpen", klinkt het. "Wij zijn er om clubs te faciliteren en om het voortbestaan van de clubs en de competitie te garanderen. We beschikken over veel expertise en een groot netwerk. ADO kan daarvan gebruik maken, maar de club moet zelf aangeven wat ze nodig heeft. De hulp zal pertinent niet uit financiële steun bestaan."

ADO heeft met de KNVB nog geen contact gehad over eventuele hulp. "Er liggen dus ook nog geen concrete plannen klaar", zegt een woordvoerder van de Residentieclub bij Omroep West.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen