FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2015, 00:00   Bijgewerkt: 31 december 2015, 18:59

Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar. Wat het Nederlands elftal betreft was 2015 een jaar om heel snel te vergeten. Op het WK 2014 in Brazilië eindigde Oranje nog als derde, maar een ticket voor Euro 2016 zat er jammer genoeg niet in.

Daardoor gaan we een oranjeloze zomer tegemoet. Aan het EK in Frankrijk nemen nochtans, voor het eerst in de geschiedenis, 24 landen deel. Kan Spanje zijn derde Europese titel in successie veroveren, of gaat regerend wereldkampioen Duitsland er ook deze keer met de hoofdprijs vandoor? En wat kan het sterke België, het land dat 2015 heeft afgesloten als nummer één van de FIFA-ranking?

In internationaal verband moet het voor Nederland komen van de Oranje Leeuwinnen. Met een plek in de achtste finales beleefden ze afgelopen zomer een prima WK-debuut. In het voorjaar mogen ze in eigen land gaan proberen plaatsing voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, in de zomer van dit jaar, af te dwingen. In clubverband zijn alle ogen gericht op PSV, dat het in de achtste finales van de Champions League opneemt tegen Atlético Madrid. Daarnaast zijn de Eindhovenaren met Ajax en Feyenoord nog volop in gevecht om de landstitel.

Ook in het nieuwe jaar houdt FCUpdate.nl u uiteraard weer van alles op de hoogte.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen