Ajax in oefenwedstrijd te sterk voor Hamburger SV

9 januari 2016, 23:59

Ajax heeft vertrouwen getankt voor de tweede helft van het seizoen. De koploper in de Eredivisie boekte zaterdag in Turkije in een oefenwedstrijd een overwinning op Hamburger SV. De huidige nummer tien van de Duitse competitie werd met 3-1 verslagen.

Arek Milik bracht Ajax in de 22ste minuut aan de leiding. De Poolse spits schoot de bal via het hoofd van HSV-keeper Rene Adler in het doel. Kort na de pauze kwam de Amsterdamse club op 2-0. Ditmaal was Viktor Fischer de doelpuntenmaker, op aangeven van Amin Younes. Milik tekende in de 66ste minuut in de rebound voor de 3-0. Aaron Hunt redde tien minuten voor tijd met een geplaatst schot de eer voor Hamburger SV (3-1).

Daley Sinkgraven stond in de basis bij Ajax. Voor de middenvelder waren het zijn eerste minuten na een knieblessure.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl