'Uitgelekt contract tussen FC Twente en Doyen is vals'

2 december 2015, 19:41

Volgens journalist Matty Verkamman heeft voormalig FC Twente-voorzitter Joop Munsterman laten weten dat het uitgelekte en omstreden contract met Doyen vals is. Verkamman deed zijn uitlatingen woensdag in gesprek met RTV Oost. Hij had de afgelopen dagen mailcontact met de familie Munsterman.

"En ik kreeg een verrassend antwoord. Hij zegt - via zijn vrouw - het volgende over de uitgelekte contracten: Joop Munsterman heeft dat aanhangsel van het contract niet, Aldo van der Laan heeft dat aanhangsel van het contract niet én ook FC Twente niet. Het is een falsificatie", aldus Verkamman. "Als waar is wat Joop zegt, ontstaat er een andere situatie. Maar mocht het zo zijn dat het geen falsificatie is, dan heeft hij natuurlijk een heel groot probleem."

Volgens Voetbal International heeft, net als de KNVB, ook werkgeversorganisatie FBO het uitgelekte contract nooit gezien. Die instantie controleert de contracten en geeft adviezen over de bedachte constructies. De FBO zou wel een verbintenis tussen FC Twente en Doyen hebben goedgekeurd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen