Tv-commentator maakt excuses na tweet over van Gaal

Jw
22 december 2015, 21:44

De Engelse tv-commentator Trevor Sinclair heeft dinsdag voor ophef gezorgd omtrent de positie van Louis van Gaal. De oud-international, die bij de BBC het voetbal analyseert, stuurde een tweet de wereld in dat de Nederlandse coach wordt ontslagen bij Manchester United. Het bleek te gaan om een grap, overigens niet door hemzelf gemaakt. 

Het bericht over Van Gaal werd honderden keren gedeeld op social media. Toen Sinclair erachter kwam dat op zijn naam tweets waren verstuurd, excuseerde hij zich. "Een echte schooljongensfout. Ik heb mijn telefoon op de tafel laten liggen tijdens een kerstfeest. Mijn welgemeende excuses voor deze berichtgeving", schreef Sinclair.

Van Gaal is op dit moment een veelbesproken persoon in de Engelse media. De 64-jarige Amsterdammer moet komende zaterdag en maandag tegen respectievelijk Stoke City en Chelsea laten zien dat hij Manchester United nog aan het voetballen krijgt. Hij lijkt zich met de kritiek van de Britse media en fans geen nieuwe nederlagen te kunnen permitteren. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen