Ten Hag: "Niet het idee dat de ploeg toe is aan winterstop"

18 december 2015, 17:55

FC Utrecht sluit de eerste seizoenshelft komende zaterdag af met een uitwedstrijd tegen AZ, maar wat coach Erik ten Hag betreft had het na dit weekend nog geen winterstop hoeven zijn in de Eredivisie.

"Ik heb niet het idee dat de ploeg toe is aan winterstop", zegt Ten Hag op de clubwebsite. "Als je alleen al kijkt naar het niveau dat we afgelopen woensdag tegen Achilles'29 (0-5 winst, red.) haalden, het spelplezier. Maar goed, na AZ-uit is het inderdaad winterstop en wij aanvaarden het programma zoals het is. De spelers hebben er zin in, dat zie je tijdens de trainingen en de wedstrijden. Dat zegt wat. Er zit een geweldige ambitie in deze ploeg."

"AZ-uit is een geweldige uitdaging", blikt Ten Hag vooruit. "Zij hebben versterking gekregen van spelers die in het buitenland ervaring hebben opgedaan (Mounir el Hamdaoui en Ron Vlaar, red.). Voor ons is dit een mooi podium om ons te tonen. En we gáán voor die drie punten."

AZ was in de eerste seizoenshelft op drie fronten actief. "Dat kan in ons voordeel werken", weet Ten Hag. "Mentaal hebben wij de meeste stappen gemaakt, maar ook fysiek hebben we stappen gemaakt. We hebben een brede selectie, dus je hebt keuzes. Zowel naar je systeem toe, als ook naar de personele invulling. Dat is prettig."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen