Stegeman: "Ik verwacht een zeer gemotiveerd PSV"

15 december 2015, 15:50

Heracles Almelo-coach John Stegeman rekent op 'een zeer gemotiveerd PSV'. Beide ploegen strijden woensdag in het Polman Stadion om een plek in de kwartfinales van de KNVB Beker. Eerder dit seizoen won Heracles in de Eredivisie in eigen huis van de regerend landskampioen.

"Het is een wedstrijd op zich en het enige dat telt, is doorkomen. Dat is een mooie uitdaging tegen een absolute topploeg", zegt Stegeman op de clubwebsite. "De vorige keer hebben we het uitstekend gedaan tegen PSV. Ik verwacht een zeer gemotiveerd PSV, maar dat zullen wij ook zijn. Ik hoop dat we gesteund worden door veel mensen, want ik begreep dat het nog niet helemaal vol zit."

Stegeman kan niet beschikken over Tim Breukers (niet wedstrijdfit) en Michael Brouwer (handblessure). "Over de opstelling ben ik nog niet helemaal uit", vervolgt de oefenmeester. "We kijken vandaag rond de training naar de eventuele pijntjes van de spelers. We stellen alleen spelers op die honderd procent fit zijn, ze moeten het negentig of 120 minuten kunnen volhouden. Ook de wisselspelers kennen onze manier van voetballen en kunnen dat prima invullen. Ik ben dus nooit bang om er andere spelers in te zetten."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen