Roland Vroomans nieuwe hoofd scouting bij Willem II

15 december 2015, 12:54

Willem II heeft Roland Vroomans aangesteld als nieuwe hoofd scouting. De 48-jarige oud-speler van NEC, Fortuna Sittard, FC Eindhoven en Helmond Sport gaat ook als specialistentrainer aan de slag bij de Willem II Voetbalacademie.

 

"Het is voor mij een enorme uitdaging om de scouting bij Willem II vorm te gaan geven en de juiste spelers in beeld te brengen. Ik heb in augustus een week meegelopen bij de technische staf van Willem II en ben zeer enthousiast geraakt over de club en de professionele organisatie. Ik kijk er naar uit om de scoutingsgebieden in kaart te brengen en de mensen die hierbij betrokken zijn te ontmoeten", zegt Vroomans op de officiële website van Willem II.

Na zijn loopbaan als profvoetballer werkte Vroomans bij FC Eindhoven als assistent-trainer, trainer van het beloftenelftal, hoofd jeugdopleiding en later ook als technisch directeur. Daarnaast had hij diverse functies op het gebied van technische zaken bij PSV, De Graafschap en Roda JC. In het buitenland leidde hij twee jaar de Konoplev Football Academy in Rusland en was hij technisch directeur bij Inter Baku in Azerbeidzjan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen