Memphis noemt kritiek op kledingstijl 'hysterisch'

Jw
23 december 2015, 21:23   Bijgewerkt: 23 december 2015, 21:34

Manchester United hoopte afgelopen zomer met Memphis Depay een verlosser op de vleugels te hebben binnengehaald. Het talent van de Oranje-international staat niet ter discussie, maar hij krijgt naast de kritiek op zijn prestaties ook regelmatig commentaar op zijn gedrag. Dat stoort de van PSV overgekomen aanvaller, die pas twee keer scoorde in de Premier League.

Memphis kreeg in Nederland onder andere kritiek over zich heen vanwege zijn opvallende kleding. "Vaak denk ik: laat me toch. Laat me lekker de kleding dragen die ik wil. Waarom wordt daar zo hysterisch over gedaan? Waar gaat dit allemaal over? Laat me. Ik ben gewoon een jongen van 21", laat Memphis zich uit tegenover het Algemeen Dagblad.

Volgens de Engelse tabloids zou Memphis buiten het veld regelmatig een feestje opzoeken. Niets van waar, stelt de aanvaller. "Grappig is dat: ik ben sinds mijn komst naar Engeland precies één keer uitgeweest. Één keer. Maar laatst las ik dat Ryan Giggs me zou hebben aangesproken op mijn reputatie als partyboy enzo. Totale onzin! Compleet verzonnen!"

"Falen is gewoon geen optie. Ik wil een ster zijn", zegt Memphis verder in het interview. Hij neemt het met Manchester United, waar trainer Louis van Gaal de laatste tijd meer aandacht krijgt dan zijn spelers, zaterdag op tegen Stoke City.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen