Leicester City laat 'koning' Mahrez niet vertrekken

Jw
22 december 2015, 22:24

Riyad Mahrez werpt zich dit seizoen samen met Jamie Vardy op als het beste aanvalsduo in de Premier League. De Algerijns international lokt dan ook vele scouts naar Leicester, maar de trotse koploper laat de 24-jarige aanvaller niet gaan. Trainer Claudio Ranieri zou ook niet begrijpen waarom de speler tussentijds weg zou willen. 

Mahrez maakte al dertien doelpunten en gaf zeven assists in de Premier League. Volgens Ranieri zit er echter nog rek in. "Hij moet nog veel stappen maken. Als hem dat lukt, zet het team ook een stap vooruit en waarom zou je dan nog weg willen? Hij is een koning hier", stelt Ranieri in gesprek met de BBC. "Er komt wel een nieuw soort druk bij kijken, omdat iedereen nu op hem let. Daar zal hij wel mee om moeten leren gaan."

Een winterse tranfser is dan ook niet bespreekbaar. "Ze blijven tot de zomer bij ons als we hoog eindigen hoeven ze daarna ook niet te vertrekken", zei Ranieri, die eerder op de dag al aangaf niet bezig te zijn met de titel. De Italiaanse coach vindt dat zijn team daar nog niet klaar voor is. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen