Ladru keert als hoofd jeugdscouting terug bij Ajax

24 december 2015, 17:35

Voor Patrick Ladru begint het nieuwe jaar met een nieuwe baan. De 47-jarige heeft donderdag een contract voor drie jaar getekend als hoofd jeugdscouting bij Ajax. De verbintenis gaat in per 1 januari 2016.

"Ajax is mijn club, dus ik ben blij dat ik hier weer terugkeer. Ik heb hier 21 jaar gewerkt", zegt Ladru op de officiële website van Ajax. In het verleden was hij onder andere jeugdtrainer en coördinator middenbouw bij de Amsterdamse club. "De plannen die (directeur, red.) Marc Overmars heeft, klonken heel positief en zijn voor mij reden terug te keren", aldus Ladru, die vorig jaar november vertrok bij Ajax. 

Buiten Ajax werkte Ladru onder meer in Saoedi Arabië en in Mexico bij het Cruijff Project. Hij kijkt uit naar zijn avontuur als hoofd jeugdscouting bij zijn grote liefde. "Als trainer en coördinator heb ik veel te maken gehad met scouts. Het is voor mij een uitdaging daar nu verantwoordelijk voor te zijn", legt hij uit. "We moeten de beste talentjes weer naar Ajax halen. Het kan toch niet zo zijn dat zij nu elders willen spelen?"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen