Hendrix: "Ik verwacht een lastige wedstrijd tegen CSKA"

7 december 2015, 15:51

Jorrit Hendrix denkt dat PSV het niet gemakkelijk zal krijgen in het beslissende Champions League-duel met CSKA Moskou, morgen (dinsdag) in het Philips Stadion. De Eindhovenaren zijn bij een zege verzekerd van overwintering in het miljoenenbal, maar een nederlaag betekent Europese uitschakeling.

"Het is misschien wel de belangrijkste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld. Er staan veel belangen op het spel morgen. Wij gaan spelen om te winnen, maar zij gaan ook voor hun laatste kans. Ik verwacht een lastige wedstrijd", aldus Hendrix. "We hebben vaker tegen Russische ploegen gespeeld. Ook tegen CSKA Moskou en zij zijn in staat om kleine foutjes van ons af te straffen door in de omschakeling dodelijk te zijn."

PSV verloor eerder dit seizoen in de Champions League met 3-2 van CSKA Moskou. Hendrix denkt dat het publiek het verschil kan maken in het Philips Stadion. "Iedereen heeft gezien hoe enorm wij de afgelopen twee thuiswedstrijden gesteund werden", aldus Hendrix, doelend op de zeges op Manchester United en VfL Wolfsburg. "Dat geeft een boost. Ik hoop dat onze supporters weer negentig minuten achter ons staan. We zijn er klaar voor en weten wat er van ons gevraagd wordt."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen