Fraser verkiest 'Heerenveen' boven hakbal-goal Hansen

25 december 2015, 17:13

ADO Den Haag sloot de eerste seizoenshelft afgelopen zondag af met een 4-0 overwinning bij SC Heerenveen. Die zege is voor coach Henk Fraser ook gelijk het hoogtepunt van 2015. Zijn dieptepunt van dit kalenderjaar ligt enigszins voor de hand, namelijk de uitschakeling door hoofdklasser SC Genemuiden in de KNVB Beker.

"Mijn hoogtepunt was zeker de laatste wedstrijd, de 4-0 overwinning op Heerenveen. Dat vond ik eigenlijk het mooiste. We hebben die overwinning als team behaald. Natuurlijk zijn er altijd uitblinkers. In deze wedstrijd was dat Edouard Duplan", aldus Fraser bij Omroep West. De hakbal-goal van keeper Martin Hansen in de extra tijd van de thuiswedstrijd tegen PSV (2-2) staat hem ook nog goed bij. "Dat vind ik het mooiste doelpunt dat wij gemaakt hebben dit jaar, maar ik hecht meer waarde aan het winnen op deze manier (tegen Heerenveen red.) met het hele team."

Over de blamage tegen Genemuiden, zegt Fraser: "Dat is het ergste wat ik heb meegemaakt als trainer. Zelfs nog erger dan gevoelige nederlagen bij de jeugd. Absoluut het dieptepunt als trainer. Als ik er nu aan terugdenk dan krijg ik weer vlekken in mijn nek. Hoe dit kon gebeuren? Overtuiging. Door spelhervattingen heb je daar de wedstrijd verloren en overtuiging zit met name in de spelhervattingen. Als ik niet kan koppen, dan kan mijn tegenstander ook niet koppen en dat miste ik in die wedstrijd."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen