FC Twente beantwoordt vragen licentiecommissie

9 december 2015, 14:56

FC Twente heeft de licentiecommissie van de KNVB  antwoord gegeven op de aanvullende vragen over de Doyen-overeenkomst, zo meldt de club uit Enschede woensdag via de officiële kanalen. De Tukkers hadden hiervoor tot en met vandaag (woensdag) de tijd gekregen van de nationale voetbalbond.

"FC Twente heeft al het mogelijke gedaan om de beschikbare informatie te verkrijgen", klinkt het in de verklaring op FCTwente.nl. "Het is nu aan de licentiecommissie om tot een oordeel te komen. Zodra daarover meer bekend wordt zal FC Twente met een reactie komen. FC Twente werkt nu met grote inzet aan het verstrekken van verdere gegevens en informatie aan de gemeente Enschede."

Het vermeende contract met investeringsmaatschappij Doyen, dat onlangs uitlekte, zou verboden afspraken bevatten. De gemeente Enschede is ook bezig met een onderzoek. Mogelijk worden oud-voorzitters Joop Munsterman en Aldo van der Laan persoonlijk aansprakelijk gesteld als blijkt dat zij zich schuldig hebben gemaakt aan onbehoorlijk bestuur.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen