Faber: "Het zit even tegen, maar we moeten rustig blijven"

18 december 2015, 17:28

Promovendus NEC begon voortvarend aan het nieuwe seizoen, maar deze week lijkt de klad er te zijn ingekomen. De Nijmeegse club bezorgde SC Cambuur afgelopen weekend haar eerste driepunter van het seizoen en dinsdag verloor het in de KNVB Beker van de amateurs van HHC Hardenberg. Coach Ernest Faber is echter niet in paniek.

"Nee, want ik noem het geen klad, dat zijn jouw woorden", zegt Faber tegen een verslaggever van Omroep Gelderland. "Het zit even tegen. We hebben veel wedstrijden gespeeld waarin alles mee zat, maar door wat persoonlijke foutjes is het wat minder. Dat is niet leuk, dat doet pijn. Maar we hebben een jonge, onervaren ploeg in de Eredivisie. We staan toch negende, ook na zondag."

NEC krijgt dan bezoek van Feyenoord. "We moeten gewoon rustig blijven en niet in paniek raken. We houden gewoon vast aan waar we voor hebben gekozen", vervolgt Faber. "Feyenoord zondag is een mooie, grote tegenstander. Dat kan een mooie afsluiter zijn van een mooi voetbaljaar voor NEC. Uitverkocht huis, laten we er een mooie middag van maken."

Keepers Hannes Thór Halldórsson en Joshua Smits ontbreken nog bij NEC, Anthony Limbombe is er wel weer bij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen