Chelsea: "Merkbare tweespalt tussen selectie en Mourinho"

18 december 2015, 13:25

Een 'merkbare tweespalt' tussen de selectie en manager José Mourinho was voor Chelsea aanleiding om donderdag te breken met de Portugese oefenmeester. Dat laat Michael Emenalo, de technisch manager van de Londense club, desgevraagd weten tegenover het clubkanaal.

"Deze beslissing was nodig om de belangen van de club te beschermen", aldus Emenalo in gesprek met Chelsea TV. "Hoewel de sentimenten groot zijn, het gaat immers om iemand die ontzettend veel heeft betekend voor de club, blijft het een feit dat Chelsea in de problemen zit. De resultaten zijn niet goed. Er leek duidelijk sprake van een tweespalt tussen de manager en spelers. We vonden dat dit het moment was om in te grijpen."

Volgens Emenalo liggen de matige resultaten niet aan de kwaliteiten van de selectie. "Dit is vrijwel dezelfde groep als die vorig jaar kampioen is geworden en de League Cup heeft gewonnen. Dat hebben ze in stijl en met toewijding gedaan, met bloed, zweet en tranen", legt hij uit. "De spelers hebben nu de verantwoordelijkheid om te laten zien dat iedereen het verkeerd ziet. Ze moeten een zekere vorm van toewijding laten zien en proberen te stijgen op de ranglijst", besluit Emenalo.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen