Chelsea bedankt Mourinho: "Onze meest succesvolle manager"

18 december 2015, 07:01

Chelsea bedankt José Mourinho voor het werk dat hij sinds de zomer van 2013 heeft geleverd. De Londense club maakte eerder op de dag bekend dat het 'met wederzijdse instemming' heeft gebroken met de Portugese manager. Chelsea staat na zestien wedstrijden, als titelverdediger, teleurstellend zestiende in de Premier League.

"Iedereen bij Chelsea bedankt José voor zijn enorme bijdrage sinds zijn terugkeer als manager bij de club in de zomer van 2013", meldt Chelsea donderdag in een verklaring op de clubwebsite. "Zijn drie landstitels, FA Cup- en Community Shield-winst en drie League Cup-eindzeges verspreid over twee periodes maken hem de meest succesvolle manager in onze 110-jarige historie. Maar het bestuur en José zijn het erover eens dat de resultaten dit seizoen niet goed genoeg zijn. Ze zijn van mening dat het voor beide partijen het beste is om uit elkaar te gaan."

"De club wil benadrukken dat José ons op een goede manier verlaat en dat hij voor altijd een ontzettend geliefde, gerespecteerde en belangrijke persoon voor Chelsea zal blijven", vervolgt Chelsea. "Hij zal altijd van harte welkom blijven op Stamford Bridge."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen