Brands: "We verkopen in winter geen sleutelspelers"

9 december 2015, 15:57

PSV raakte afgelopen zomer met Memphis Depay en Georginio Wijnaldum twee sterkhouders kwijt. Toch bereikte de eredivisiekampioen dinsdag de achtste finales van de Champions League. Daarmee is de kans aanwezig dat meerdere spelers zich in de kijker hebben gespeeld bij buitenlandse clubs.

"Ja, in die fase zitten we natuurlijk wel", geeft technisch manager Marcel Brands van PSV toe in gesprek met de NOS. Geïnteresseerde clubs hoeven echter niet te bellen. "We bereiden ons ook wel voor op die dingen. Maar we zullen in de winter geen sleutelspelers gaan verkopen, daar is ook geen financiële noodzaak voor."

Ondanks het Europese succes blijft de competitie het belangrijkst voor PSV, aldus Brands. "Dat weet ook iedereen. Voor de spelers staat op het winnen van de landstitel ook de grootste bonus. Bovendien is kampioen worden de enige manier om volgend jaar weer in de Champions League te spelen. Tenminste, ik ga ervan uit dat we hem niet kunnen winnen. De spelers mogen vandaag even genieten en vanaf morgen moet de focus weer op de thuiswedstrijd van zaterdag, tegen Roda JC."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen