'Abramovich wil Hiddink opnieuw als interim-manager'

17 december 2015, 16:52

Guus Hiddink wordt mogelijk voor de tweede keer in zijn loopbaan interim-manager van Chelsea. De Engelse krant The Telegraph schrijft donderdag dat de Londense club de 69-jarige Nederlandse coach in het vizier heeft als tijdelijke opvolger voor de eerder op de dag ontslagen José Mourinho.

Volgens eerdergenoemd medium is Hiddink niet de enige kandidaat voor de vacature op Stamford Bridge, maar staat hij wel bovenaan op de longlist. De Achterhoeker was in 2009 ook al interim-manager van Chelsea en in dat jaar, destijds de opvolger van Luiz Felipe Scolari, leidde hij de club naar de winst van de FA Cup. Hiddink werd afgelopen zomer ontslagen als bondscoach van Oranje.

Chelsea-eigenaar Roman Abramovich hoopt naar verluidt voor het komende seizoen Atlético Madrid-coach Diego Simeone te strikken als nieuwe manager. Mocht de Argentijn geen interesse hebben in de job - Chelsea grijpt immers hoogstwaarschijnlijk naast een Champions League-ticket - dan zou Italië-bondscoach Antonio Conte als een alternatief worden gezien.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen