Kramer: "Eerste hattrick voor Feyenoord geeft heerlijk gevoel"

28 november 2015, 22:55

Michiel Kramer heeft een 'heerlijk gevoel'. De spits leverde zaterdag met een hattrick een grote bijdrage aan de 2-4 overwinning van Feyenoord bij Excelsior. "Met 2-4 winnen en drie keer scoren, dan lijkt het me logisch dat ik erg blij ben", zegt Kramer op de officiële website van Feyenoord. "Dit is mijn eerste hattrick voor Feyenoord, dat geeft een heerlijk gevoel."

Nadat Dirk Kuyt de score had geopend, was Kramer verantwoordelijk voor de 0-2. Excelsior kwam op slag van rust terug in de wedstrijd, maar dankzij Kramer nam Feyenoord in de tweede helft weer verder afstand van de stadgenoot. "Vooral in het eerste half uur waren we heer en meester, maar kort voor rust kregen we die tegengoal. Daardoor wisten we dat we in de tweede helft scherp moesten beginnen. Dat hebben we gedaan", aldus Kramer.

Feyenoord gaf daarmee de 5-0 zege op FC Twente van afgelopen weekend een goed vervolg. Kramer: "We willen met dit laatste competitieblok het jaar goed afsluiten. Met zes punten uit twee wedstrijden zijn we goed op weg, dat geeft extra vertrouwen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen