De Boer baalt: "Het zag er soms heel lullig uit"

5 november 2015, 22:30

Ajax-coach Frank de Boer is teleurgesteld over het optreden van zijn elftal in de thuiswedstrijd tegen Fenerbahçe, donderdag in de vierde speelronde van de Europa League-groepsfase. De Amsterdammers kwamen in de eigen ArenA niet verder dan een 0-0 gelijkspel, waardoor ze plaatsing voor de knock-outfase niet meer in eigen hand hebben.

"Ik had een heel andere wedstrijd verwacht", treurt De Boer in gesprek met het ANP. "We zijn geen moment in ons spel gekomen. We waren slordig in balbezit. Het zag er soms heel lullig uit. We hebben heel veel talenten die in mijn ogen naar een topniveau kunnen groeien. Maar in deze wedstrijd bleven te veel jongens onder de maat. Kenny Tete was mijn man van de wedstrijd. Dat verdiende hij, maar ik kies liever een aanvaller."

De Boer baalt ook van de grasmat in de ArenA. "Het ziet er van bovenaf goed uit. Maar de grasmat is heel glad. Daar hebben wij last van maar ook de tegenstander. Ik hoop dat dit snel verandert. Want dat komt het voetbal niet ten goede", besluit de oefenmeester. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen