Van den Herik: "Feyenoord zal altijd mijn club blijven"

27 oktober 2015, 16:40

Jorien van den Herik vertrok in 2006 als voorzitter van Feyenoord als gevolg van de financiële problemen bij de Rotterdamse club en de onvrede van het publiek over zijn beleid. Hoewel een prettiger afscheid denkbaar was geweest, is de liefde van Van den Herik voor Feyenoord niet verdwenen.

"Ik heb er misschien een wond aan over gehouden, maar wonden genezen ook. Ik volg nog steeds alle wedstrijden en blijf supporter", zegt Van den Herik tegen RTV Rijnmond. "Vroeger kregen voorzitters altijd een seizoenskaart, maar tegenwoordig is dat blijkbaar niet meer zo. Feyenoord zal altijd mijn club blijven, of ik nou in het stadion zit of niet."

Van den Herik was van 1992 tot 2006 de voorzitter van Feyenoord. Onder zijn leiding won de club onder meer twee landstitels en de UEFA Cup in 2002. Ondanks de successen blijft hij bescheiden. "Ik heb er eigenlijk niet zo veel aan gedaan. In 1999 zijn we kampioen geworden. Niet door mij, maar door de selectie onder leiding van Leo (Beenhakker, red.). Dat heeft hij heel goed gedaan."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen