Nog geen duidelijkheid over supportershome Ajax

15 oktober 2015, 18:17

Eberhard van der Laan, de burgemeester van Amsterdam, heeft de gemeenteraad donderdag laten weten dat het 'best nog eens een lange tijd kan duren' voordat er duidelijkheid komt over een definitief supportershome voor de fans van Ajax. Dat schrijft De Telegraaf.

Volgens Van der Laan heersen er binnen de achterban van Ajax spanningen, waardoor het nog niet duidelijk is waar en wanneer het supportershonk er komt. "Er is nu verdeeldheid over wat er verder moet gebeuren", aldus Van der Laan. "Het ligt niet aan de gemeente dat het er niet komt, maar aan de ontwikkelingen."

Het vorige supportershome van Ajax, naast de Amsterdam ArenA, brandde begin dit jaar af. Een nieuw honk in de parkeergarage onder het stadion had voor het einde van 2015 gerealiseerd moeten zijn, maar dit kwam vanwege problemen met de financiering en dalend enthousiasme van de betrokkenen op losse schroeven te staan.

Eerder deze week zouden Van der Laan, Ajax en de fans een afspraak hebben om te brainstormen over het nieuwe supportershome, maar dit onderhoud werd geannuleerd nadat een kleine twee weken terug 126 Ajax-supporters werden opgepakt omdat ze een kantine op het sportcomplex van de club hadden bezet. Dit deden ze om aandacht te vragen voor het nog altijd ontbreken van een supportershome. De Ajax-fans hadden na de brand wel een tijdelijk honk, maar deze was alleen voor het afgelopen voetbalseizoen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen