Mourinho: "Blij dat ik geen enkelband heb gekregen"

15 oktober 2015, 22:10

Chelsea-manager José Mourinho kan zich absoluut niet vinden in de beslissing van de Engelse voetbalbond FA om hem een boete van 50.000 Britse pond op te leggen en een voorwaardelijk stadionverbod van één wedstrijd te geven, omdat hij na afloop van het verloren thuisduel met Southampton had gezegd dat scheidsrechters 'bang' zijn om zijn elftal een penalty toe te kennen.

"Ik ben blij dat ik geen enkelband heb gekregen", is Mourinho cynisch bij de BBC. "Die boete van 50.000 Britse pond is een schande en de mogelijkheid om een stadionverbod te krijgen is zelfs krankzinnig."

Mourinho zet zijn betoog kracht bij door te verwijzen naar Arsenal-manager Arsene Wenger, zonder hem bij naam te noemen. De Portugese tacticus herinnert zich nog dat zijn Franse collega ongestraft weg kwam met het 'naïef' en 'zwak' noemen van scheidsrechter Mike Dean. Ook weet Mourinho nog dat hij vorig jaar in oktober in het coachvak een duwtje kreeg van Wenger, die daarvoor eveneens geen straf kreeg opgelegd.

"'Bang' kost 50.000 Britse pond, 'zwak en naïef' kan gewoon", vervolgt Mourinho. "En we kunnen mensen duwen in het coachvak. Dat kan, geen probleem."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen