Ling niet langer beschikbaar als adviseur voor Ajax

16 oktober 2015, 09:04

Tscheu La Ling zal de Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax niet langer van adviezen voorzien. Johan Cruijff had de 59-jarige oud-profvoetballer naar voren geschoven om een einde te maken aan de bestuurlijke crisis bij de meest succesvolle club van Nederland.

Ling schreef een rapport met aanbevelingen voor de RvC van Ajax. Op basis daarvan werd Edwin van der Sar benoemd tot voorzitter van het technische hart van de Amsterdamse club, dat maar niet op één lijn kan komen over welke koers Ajax moet varen. De RvC was blij met het werk van Ling en hoopte op nog meer adviezen van hem, maar de voormalige rechtsbuiten heeft daar geen zin in. Hij zegt zelfs dat zijn rapport nog niet af is.

"Het klopt dat de heer Ling aan de RvC heeft laten weten niet meer beschikbaar te zijn als adviseur", aldus Hans Wijers van de RvC van Ajax via een woordvoerder tegenover het Algemeen Dagblad. Op de vraag of het rapport van Ling inderdaad niet af is, wil de zegsman niet reageren: "Over zijn aanbevelingen cq. rapport doen wij zoals bekend geen uitspraken."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen