Hake: "Ajax speelt opener, PSV houdt het compact"

23 oktober 2015, 17:19

Het kwakkelende FC Twente speelt zaterdag in de eigen Grolsch Veste tegen landskampioen PSV. De Tukkers speelden vorige maand voor eigen publiek nog gelijk tegen Ajax, maar coach René Hake wil het duel met de Amsterdammers niet vergelijken met het treffen met de Eindhovenaren.

"Dat was een heel andere wedstrijd. Ajax speelt opener en PSV houdt het compact, we zullen zaterdag minder ruimte krijgen dan in die wedstrijd", voorspelt Hake op de officiële website van FC Twente. "PSV moeten we anders bestrijden dan Ajax. Als het een open wedstrijd wordt, denk ik dat we onszelf in de problemen brengen. PSV heeft een te goede ploeg om dat niet af te straffen, maar PSV is ook een ploeg waar we wat tegen kunnen halen."

"Op het moment dat zij wat opener speler hebben ook zij hun kwetsbaarheden", vervolgt Hake. "Als team moeten we heel goed zijn. We moeten voor elkaar willen werken en vechten en gedisciplineerd in teamverband spelen. Dat gaat steeds beter en dat hebben we tegen PSV nodig. We hebben alle vertrouwen dat dit ook zaterdagavond gebeurt, maar we weten ook dat het moeilijk zal worden."

Hake kan niet beschikken over Torgeir Børven, Sonny Stevens, Giorgos Katsikas, Nick Marsman, Timo Plattel, Robbert Schilder en Chinedu Ede; Jerson Cabral en Renato Tapia keren terug in de selectie. Hake: "Jeroen van der Lely vervangt Robbert Schilder en voorin hebben we verschillende opties om het in te vullen. Een van de mogelijkheden is dat Thomas Agyepong vanaf het begin start."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen