Galatasaray-coach verklapt opstelling, Sneijder in de basis

20 oktober 2015, 16:50

Wesley Sneijder heeft woensdag een basisplek bij Galatasaray in de thuiswedstrijd tegen Benfica, in de derde speelronde van de groepsfase van de Champions League. Dat heeft coach van de Turkse grootmacht Hamza Hamzaoglu dinsdag laten weten op de persconferentie.

Hamzaoglu deed gelijk zijn volledige opstelling voor het duel met Benfica uit de doeken. "Die is Fernando Muslera, Sabri Sar?oglu, Aurélien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Bilal Kisa, Selçuk Inan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Yasin Öztekin en Umut Bulut", zei de oefenmeester volgens de UEFA-website.

Galatasaray begon moeizaam aan het nieuwe seizoen in Turkije, maar is door vier zeges op rij opgeklommen naar de tweede plek. In de CL-groepsfase heeft het na twee duels één punt, na een thuisnederlaag tegen Atlético Madrid en een gelijkspel bij debutant Astana. Hamzaoglu: "Ik denk dat we onze goede reeks in de competitie kunnen doorzetten in de Champions League. Veel mensen denken dat derde worden in de groep en verder gaan in de Europa League een realistischer doel is voor Galatasaray, maar ik vind dat we moeten overwinteren in de Champions League."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen