Dost heeft niets met PSV: "We waren voor Ajax"

20 oktober 2015, 17:13

Bas Dost speelt woensdag in de Champions League met VfL Wolfsburg thuis tegen PSV. De Nederlandse spits vindt het echter niet bijzonder om tegen een ploeg uit de Eredivisie uit te komen.

"Dat wij tegen een Nederlandse club spelen, is voor mij niet speciaal. Ik bereid mij niet op een andere manier voor dan normaal", zegt Dost op een persconferentie. De oud-speler van Heracles Almelo en SC Heerenveen heeft ook geen bijzondere gevoelens voor PSV. "In mijn familie is niemand voor PSV, we waren thuis altijd voor Ajax."

"Ik heb in het verleden acht keer tegen PSV gespeeld en daarbij één keer gescoord. Maar dat was vroeger, dat is nu niet meer belangrijk", vervolgt Dost. Hij denkt dat VfL Wolfsburg, de huidige nummer vier van de Duitse competitie, op de goede weg is. "Tegen Hoffenheim (4-2, winst, red.) heeft men kunnen zien dat we steeds meer een team worden."

Tot slot vergelijkt Dost zichzelf met PSV-spits Luuk de Jong. "We zijn een verschillend type spits", stelt hij. "Luuk is een spits die mee voetbalt, terwijl ik een typische nummer negen ben."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen