'Centurion' Van Persie heeft gemengde gevoelens

10 oktober 2015, 23:52

Robin van Persie speelde zaterdag in de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Kazachstan zijn honderdste interland voor Oranje, maar echt genieten doet hij niet van dat feit. Dat heeft te maken met de blessures van keepers Jasper Cillessen en Tim Krul.

"Door de situatie met Jasper Cillessen en Tim Krul is het moeilijk om nu heel blij te zijn", zegt Van Persie tegen Voetbal International. "In de afgelopen jaren kwam het aantal van honderd interlands steeds dichterbij en daar denk je dan wel stiekem over na. Al met al is dit niet wat ik ervan had gehoopt. Dat het een heel grote eer is, dat is en blijft zo, alleen in de fase waarin het nu valt, voelt het niet helemaal lekker."

Van Persie was invaller in zijn honderdste interland. Hij mocht in de slotfase Klaas-Jan Huntelaar vervangen. "Natuurlijk is dat een teleurstelling. Ik wil graag spelen en voel me topfit. Dat heb ik ook bij de bondscoach aangegeven. Hij maakt een andere keuze. Dat is jammer, maar het belangrijkste was vandaag de overwinning. Jezelf kunnen wegcijferen, ook dat is topsport", besluit de aanvaller.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen