Bruma: "De Bundesliga is een zeer sterke competitie"

20 oktober 2015, 23:13

Jeffrey Bruma keert voor even terug in Duitsland. De verdediger speelde twee seizoenen voor Hamburger SV en komt woensdag met PSV in de Champions League uit tegen VfL Wolfsburg.

"De Bundesliga is een zeer sterke competitie. Ik heb hier goede herinneringen. Het het zijn fysieke en sterke tegenstanders", zegt Bruma op de officiële website van PSV. De mandekker krijgt tegen Wolfsburg te maken met landgenoot Bas Dost. "Ik ken Bas. Ik heb hem laatst nog met Oranje meegemaakt. Hij is een grote fysieke spits, daar zullen wij ons tegen moeten wapenen. Net als Luuk de Jong is hij een echte spits. Ik denk dat De Jong voetballend meer te bieden heeft, maar hij is gewoon een goede speler die hier ook veel scoort."

PSV liet zaterdag punten liggen tegen Excelsior, maar daar is de selectie volgens Bruma niet meer mee bezig. "Excelsior hebben we achter ons gelaten, dat moeten we vergeten. We moeten ons nu focussen op Wolfsburg. Het belangrijkste is dat we morgen winnen. Wolfsburg is een goede club, maar dat zijn wij ook. In de Champions League is alles mogelijk. We kennen de sterke en zwakke punten en die zwakke punten zullen we moeten proberen uit te buiten."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen