Van Gaal zwijgt over horrortackle: "Anders slechte verliezer"

15 september 2015, 23:39

Manchester United-manager Louis van Gaal wil geen woorden vuil maken aan de horrortackle van PSV-speler Hector Moreno op Luke Shaw, in de eerste helft van de Champions League-wedstrijd tussen beide clubs. De verdediger van Manchester United liep bij de charge van de Mexicaan een dubbele beenbreuk op.

"Tja, wat kan ik daarover zeggen als manager?", haalde Van Gaal na afloop in de mixed zone van het Philips Stadion in Eindhoven zijn schouders op voor de camera van het Britse BT Sport. "Want stel dat ik zeg dat het een rode kaart was en een penalty, dan ben ik een slechte verliezer. Je moet dus zelf maar je oordeel vellen."

Manchester United verloor met 2-1 van PSV. "We speelden eenzelfde wedstrijd als tegen Swansea City", vervolgde Van Gaal, doelend op het competitieduel van eind augustus dat met dezelfde cijfers verloren ging. "We domineren, creëren kansen, maar maken ze niet af. En vervolgens gaat hun eerste kans, uit een corner en weer van richting veranderd, erin. Dat wat betreft de gelijkmaker. Bij de 2-1 waren we alleen maar aan het aanvallen, maar in de eerste fase verloren we de bal en scoren zij. Dat is fantastisch voor PSV, maar voor ons is dat heel slecht."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen