Van den Brom baalt van slechte start AZ

18 september 2015, 07:25

AZ keek donderdag in de uitwedstrijd tegen Partizan Belgrado, in de eerste speelronde van de Europa League, al binnen elf minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Coach John van den Brom verbaast zich over de slechte start van zijn elftal, dat uiteindelijk met 3-2 verloor in Servië.

"Hoe kan het dat we zo slecht aan de wedstrijd zijn begonnen?", aldus Van den Brom op AZ.nl. "We wisten dat ze fanatiek zouden beginnen, hebben de jongens volgens mij maximaal voorbereid en dan start je toch zo slecht aan de wedstrijd. Dat is frustrerend om te constateren. Gevolg is dat we weer een goal uit een standaardsituatie tegen krijgen. Wat we er daarna in balbezit tegenover stelden, vond ik heel matig."

"Na de 1-1 had ik zelf het idee dat we de controle kregen en een beetje konden voetballen, maar we hadden het nog niet gezegd of de bal lag er alweer in", moppert Van den Brom. "In de tweede helft speelden we een verloren wedstrijd, met ook nog de rode kaart van Guus (Hupperts, red.) erover heen. Een teleurstellende wedstrijd waar meer in had gezeten als we ons niveau hadden gehaald. En dat hebben we vandaag niet gedaan."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen