Schöne: "Ik ben niet gelukkig met mijn situatie"

18 september 2015, 07:46

Lasse Schöne maakte in de zomer van 2012 de overstap van NEC naar Ajax en onderscheidde zich in drie seizoenen met 23 goals en 24 assists in negentig competitieduels. Deze jaargang is de rol van de Deen in de Amsterdam ArenA echter beperkter en daar baalt hij van.

"Ik ben niet gelukkig met mijn situatie, ik zit al een halfjaar op de bank en mag af en toe invallen", aldus Schöne tegen de NOS. "Ik wil natuurlijk het liefst een paar keer in de week spelen, maar kan niets anders doen dan hard trainen. Ik moet laten zien dan de trainer een paar maanden fout zat."

Coach Frank de Boer koos donderdag voor de Europa League-wedstrijd tegen Celtic, waarin nota bene Schöne als invaller een punt redde voor Ajax (2-2), voor Amin Younes en Anwar El Ghazi als vleugelspelers. Middenvelder Schöne werd in de afgelopen jaren veelvuldig als buitenspeler ingezet, maar moet dit seizoen ook Daley Sinkgraven voor zich dulden in de rangorde. De Boer: "Maar ik ben zeker niet ontevreden over Schöne. Hij werkt en traint heel hard en maakt het mij heel moeilijk. Als hij zo doorgaat, zal hij zeker weer vaker gaan beginnen."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen