PSV-talenten geven eerste elftal slechte voorbeeld

15 september 2015, 16:08

De talenten van PSV hebben het eerste elftal het slechte voorbeeld gegeven. De Brabanders openden hun campagne in de UEFA Youth League, de Champions League voor spelers tot 19 jaar, dinsdag met een 0-3 thuisnederlaag tegen Manchester United.

Callum Gribbin bracht Manchester United in de 28ste minuut aan de leiding op Sportcomplex De Herdgang. Marcus Rashford bepaalde in de tweede helft met twee goals de eindscore op 0-3. De aanvaller scoorde in de 47ste minuut uit een strafschop en was ruim twintig minuten later weer trefzeker. Bij Manchester United stond de Nederlander Timothy Fosu-Mensah in de basis.

De A-selectie van PSV staat later op de dag in Eindhoven tegenover het eerste elftal van Manchester United in de Champions League. De aftrap in het Philips Stadion is om 20.45 uur.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl