Elia: "Droom van elke speler om in De Kuip te scoren"

13 september 2015, 17:45

Eljero Elia heeft zich al in zijn tweede wedstrijd voor Feyenoord kunnen onderscheiden. De snelle vleugelaanvaller maakte zondag in het thuisduel met Willem II het verschil. Met een doelpunt in de 68ste minuut bepaalde Elia de eindscore in De Kuip op 1-0.

"Ik wil belangrijk zijn voor Feyenoord en dat was vandaag het geval. Het is een droom van elke speler om in De Kuip te scoren en dan ook nog bij mijn debuut in De Kuip", aldus Elia bij RTV Rijnmond. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag en FC Twente kwam na 63 minuten binnen de lijnen en was vijf minuten later trefzeker, op aangeven van Rick Karsdorp. Elia nam de bal fraai mee en schoot vervolgens overtuigend raak. "Hier train ik op met Roy Makaay. Rick gaf die bal perfect op mij. Hij kwam zo lekker met de stuit dat ik hem moest knallen."

Elia is wel een beetje teleurgesteld dat hij niet in de basis mocht beginnen tegen Willem II. "Natuurlijk, maar ik wil dat niet op mijn medespelers laten overkomen. Ik wens ze allemaal heel veel succes en hoop dat ze succesvol zijn in elke wedstrijd. De trainer weet wat hij doet. Hij is zelf een grote speler geweest en heeft het vandaag goed gedaan. Volgende week moet hij weer een moeilijke keuze maken. We moeten gewoon keihard trainen en in Kerkrade drie punten halen." Feyenoord gaat volgende week op visite bij Roda JC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen