"Dan zal je zien dat die rare spleetoog doorschuift"

24 september 2015, 17:03

ADO Den Haag-sponsor en -supporter John van Zweden heeft geen goed woord over voor de komst van Gao Hongbo naar zijn favoriete club. De voormalige bondscoach van China wordt in het Kyocera Stadion de rechterhand van hoofdtrainer Henk Fraser, ondanks dat hij in het verleden bij een corruptieschandaal betrokken zou zijn geweest.

"Ik schrok me het apelazarus toen ik het las", zegt Van Zweden, tevens mede-eigenaar van Swansea City, tegen Metro. "Hier is natuurlijk helemaal niemand blij mee, die man is een crimineel. Het is een schande. Wat moeten we nou met een half tamme Chinees die geen woord Engels spreekt?"

Van Zweden wijst vooral naar ADO-eigenaar Hui Wang. "Hij belooft gouden bergen, maar voorlopig komt er alleen maar stront vanuit China. We worden zo het lachertje van de Eredivisie", vervolgt de behangkoning zijn tirade. Van Zweden stelt dat hij namens veel ADO-fans spreekt. "We zijn doodsbang dat als ADO straks drie wedstrijdjes verliest Henk Fraser op straat wordt gezet en dan zal je zien dat die rare spleetoog doorschuift. Dat gaat me echt aan mijn hart, ik ben een echte ADO-man."

"Die Wang belooft dat hij twee nieuwe spelers gaat halen en dan wordt die struisvogel opeens op de bank neergezet. Nee, hier word ik heel ongelukkig van", vervolgt Van Zweden. "Wang zorgt alleen maar voor onrust bij de club. Dit slaat helemaal nergens op. Ik ken algemeen directeur Jan Willem Wigt heel goed en die wist hier helemaal niks van af. We staan gewoon voor Jan Joker met die kabouter op de bank, ik ben hier doodziek van. Dit is een vernedering."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen