Cocu: "We zijn blijven vechten voor onze kansen"

15 september 2015, 23:48

Phillip Cocu is blij met en trots op PSV. De Eindhovense club luisterde dinsdag haar rentree in de Champions League, na een afwezigheid van zeven jaar, op met een overwinning op Manchester United. De ploeg van manager Louis van Gaal werd met 2-1 verslagen in het Philips Stadion.

"Ik heb genoten", zegt Cocu bij Omroep Brabant. "Bij vlagen hebben we goed voetbal laten zien, maar we hebben vooral gestreden. We zijn na die achterstand blijven vechten. We zijn blijven vechten voor onze kansen. We kregen veel minder mogelijkheden dan in de competitie. Zij spelen zo makkelijk, je krijgt niet veel kansen tegen United. Maar we hebben ze wel benut. Er hing een geweldige sfeer in het stadion. De supporters hebben ons fantastisch gesteund. We hebben samen die wedstrijd over de streep getrokken."

Cocu baalt wel van de dubbele beenbreuk van Manchester United-verdediger Luke Shaw als gevolg van een harde tackle van Hector Moreno. "Hector is een speler die voor de bal gaat en geen speler wil blesseren, maar het zag er niet goed uit."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen