'Van Dijk wellicht vierde Nederlander bij Southampton'

12 augustus 2015, 07:46

Na Cuco Martina, Jordy Clasie en Maarten Stekelenburg haalt Ronald Koeman deze zomer mogelijk een vierde Nederlander naar Southampton. Volgens De Telegraaf heeft de Engelse club belangstelling voor Virgil van Dijk. Southampton zou in staat zijn de transfersom van bijna 13 miljoen euro te betalen voor de Nederlandse verdediger.

Wel zal Southampton nog even geduld moeten hebben. Celtic zou Van Dijk sowieso niet kwijt willen voor de twee duels in de laatste voorronde van de Champions League met het Zweedse Malmö FF. Celtic-directeur Peter Lawell wil de oud-speler van FC Groningen eigenlijk helemaal niet kwijt, maar weet tegelijkertijd ook dat hij diens droom om in de Engelse Premier League te spelen niet eeuwig in de weg kan staan. Celtic wilde Van Dijk in de afgelopen twee transferperiodes onder geen voorwaarde laten gaan.

Van Dijk maakte in de zomer van 2013 de overstap van FC Groningen naar Celtic en groeide in Glasgow snel uit tot één van de sterkhouders. In de afgelopen twee seizoenen werd hij zelfs genomineerd voor de eretitel 'speler van het jaar', al ging die prijs in beide gevallen aan zijn neus voorbij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen