Pekerman: "Halen van dit niveau geeft veel voldoening"

19 juni 2014, 22:18

José Pekerman is een gelukkige trainer. De bondscoach acteert met Colombia sinds lange tijd weer op WK-niveau en wist zelfs de eerste twee wedstrijden op het toernooi in Brazilië te winnen. Nadat Griekenland met 3-0 verslagen werd, wisten de Colombianen vanavond (donderdag) ook Ivoorkust (2-1) aan de zegekar te binden.

"Het geeft uiteraard enorm veel voldoening om Colombia dit niveau te zien halen", sprak Pekerman na de overwinning op de Ivorianen. "We zijn lang niet aanwezig geweest op een groot toernooi en we hebben een aardige reeks neergezet met spelers die voor het eerst op het WK-podium verschijnen. Het zijn zeer positieve omstandigheden", beseft de bondscoach van Colombia.

"Toch moeten we ervoor zorgen dat we niet vooruit gaan kijken", waarschuwt Pekerman. "We moeten ons niet rijk gaan rekenen of al denken aan hetgeen we kunnen bereiken", aldus de trainer. Colombia gaat aan kop in Groep C en sluit de groepsfase af tegen Japan, dat vanavond (0.00 uur) eerst nog tegen Griekenland speelt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen