Jarige Booy wil cadeau in Arnhem: "Groep is scherp"

25 april 2014, 19:01

Komende zondag gaat Go Ahead Eagles in het Gelredome van Vitesse op jacht naar een goed resultaat. Hoewel de Eagles al zo goed als zeker zijn van rechtstreeks lijfsbehoud, is een puntje genoeg om ook in theorie definitief veilig te zijn. Vitesse wil zich graag rechtstreeks plaatsen voor het spelen van Europees voetbal.

De vandaag jarige Foeke Booy hoopt dat zijn ploeg kan stunten in Arnhem: "Dat zou een mooi verjaardagscadeau zijn", zegt Booy op de website van de Deventenaren. "De omstandigheden zijn er wel naar. We werken met een hele fitte groep, en hebben dankzij het vrije weekend enkele accenten kunnen leggen. De groep is scherp", weet Booy, die vandaag 52 jaar werd.

Jarchinio Antonia keert terug van een schorsing. "Naast het inbrengen van Jarchinio zie ik geen redenen mijn basiselftal te wijzigen", geeft Booy aan. De coach is op zijn hoede voor Vitesse: "Vitesse beschikt over veel snelheid en individuele klasse, dus het is zaak de poort niet open te gooien. Zoals in elke wedstrijd tot nu toe zullen we ook zondag kansen creëren. Als je dan achterin de nul houdt, of in ieder geval de schade beperkt, zit er zeker een resultaat in."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen