Sanders haalt uit naar andere Nederlandse clubs

Jw
4 januari 2014, 16:57

Tiny Sanders vertrekt per 1 april bij PSV, maar blikt alvast terug op zijn tijd in het betaalde voetbal. De vertrekkend algemeen directeur is kritisch over beleidsmakers bij andere Nederlandse topclubs, waarmee hij slechte ervaringen heeft gehad. Dat zegt hij in een interview met het Eindhovens Dagblad.

"De integriteit in de voetballerij is soms ver te zoeken. Ik heb dat onder meer gemerkt in een overleg met AZ, Feyenoord, Ajax en FC Twente. Dat samenzijn ging over de belangen van Nederlandse clubs die vaak Europees voetbal spelen. Bij PSV vonden we het belangrijk om daar veel energie in te stoppen, maar er zaten mensen in die simpelweg niet te vertrouwen waren. Echt onvoorstelbaar", aldus Sanders.

Waar Sanders precies op doelt, gaf hij niet aan. De voormalig topman van Campina kondigde vrijdag tijdens de nieuwjaarsspeech zijn vertrek aan bij PSV. Sanders, die vanaf 2010 werkzaam is bij de Eindhovense club, zorgde er in zijn periode voor dat PSV financieel gezond werd. De kritiek op Sanders nam eind vorig jaar wel toe, nadat hij in het verschenen forumrapport werd omschreven als kil en afstandelijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen