'Lewandowski ondergaat keuring bij Bayern München'

Jw
4 januari 2014, 13:14   Bijgewerkt: 4 januari 2014, 13:20

Robert Lewandowski lijkt komende zomer de overstap te maken naar Bayern München. De 25-jarige topspits zou volgens verscheidene Duitse media in München zijn om een medische keuring te ondergaan. Zijn werkgever Borussia Dortmund staat machteloos, omdat het contract van de Poolse international over een half jaar afloopt.

Als de berichten uit Duitsland kloppen, krijgt Lewandowski alsnog zijn droomtransfer. De goaltjesdief sprak afgelopen zomer al zijn voorkeur uit voor de recordkampioen, maar toen wilde Dortmund absoluut niet meewerken aan een transfer. Een half jaar later lijkt Bayern alsnog zijn slag te slaan en hoeft het de tegenstander uit de Champions League-finale van vorig jaar niet eens een transfersom te betalen.

Duitse media baseren de berichtgeving op de aanwezigheid van de zaakwaarnemers van Lewandowski rondom de praktijk van de befaamde Bayern-dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Bild verwacht zelfs dat de overgang nog dit weekeinde wordt afgerond. Het kan daardoor zomaar zijn dat Borussia Dortmund morgen de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begint met een aanvalsleider die al heeft getekend bij de grote rivaal uit München.

Lewandowski verkeerde vorig seizoen in topvorm en overtuigde Bayern München toen al. Zo maakte hij 36 doelpunten in alle competities, met als hoogtepunt zijn hattrick tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League. Ook dit seizoen is de Pool goed op dreef met elf doelpunten in de Bundesliga.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen