Cambuur baalt van transfer Tighadouini naar NAC

Jw
4 januari 2014, 13:46

Bij SC Cambuur is met teleurstelling gereageerd op het nieuws over de transfer van Adnane Tighadouini naar NAC Breda. De Friezen wilden dolgraag de 24-jarige aanvaller overnemen, maar hij koos uiteindelijk voor de Brabantse club. En dat terwijl de technisch vaardige speler zijn voorkeur had uitgesproken voor Cambuur.

Cambuur huurde Tighadouini afgelopen seizoen al van Vitesse en dat was een succes. Met zeven doelpunten in 22 wedstrijden had hij een groot aandeel in het kampioenschap in de Jupiler League. Cambuur-directeur Gerald van den Belt stelt dat zijn club dezelfde constructie in gedachten had als NAC Breda, namelijk een transfervrije overstap met een hoog percentage bij doorverkoop. "Wij wilden en konden dat ook. En Tighadouini riep in de media wel steeds dat hij graag naar ons toe wilde, maar in de praktijk was dat anders. Wij hebben het geprobeerd, maar hij hield de boot af", zegt Van den Belt in het Friesch Dagblad.

De vleugelspits verklaarde zijn afwegingen: "Ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd. Bij NAC ken ik veel spelers, ik ken de assistent-trainer ook goed. Er staat een mooi stadion, de sfeer is ook goed." Tighadouini tekende vrijdag een contract voor 3,5 jaar in Breda.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen