Milan ziet Balotelli te laat komen en Kaká opfleuren

25 november 2013, 20:24

AC Milan kan aanstaande dinsdag uitstekende zaken doen, als het Celtic Park met een goed resultaat weet te verlaten. Trainer Massimiliano Allegri bereidt zich met zijn ploeg voor op het belangrijke Champions League-duel en zag dat aanvaller Mario Balotelli zowel maandag als zondag te laat verscheen op de training van de Milanezen.

Hoewel het te laat komen van Balotelli (zondag 25 minuten, maandag tien minuten) in het niet valt bij andere incidenten rondom de excentrieke spits, is twee dagen achter elkaar te laat komen niet goed te praten. Allegri is vooral teleurgesteld over het feit dat het voorval gelekt is naar de pers: “Balotelli die te laat kwam voor de training? Het kan gebeuren, maar ik vind het maar niets dat het gelekt is naar de pers. Het is niet de eerste keer dat een speler te laat komt, in mijn Milan-tijd. Ik ben zeer boos over het feit dat dit soort informatie gelekt wordt”, aldus de coach.

Sportief gezien kan er bij de Rossoneri gerust gesproken worden over een crisis. Tegenover de sportieve malaise staat de succesvolle terugkeer van Ricardo Kaká, die zijn draai weer helemaal gevonden lijkt te hebben in Milaan: “Ik ben zeer gelukkig om terug te zijn. Ik heb het plezier in het voetballen weer teruggevonden”, aldus Kaká, die weinig negatief is over Balotelli: “Ik ben gecharmeerd van Balotelli. Ik vind het een genot om met hem te spelen.”

De Braziliaanse aanvallende middenvelder weet dat Milan in Schotland een lastige opdracht wacht: “Het is nooit makkelijk om op Celtic Park te spelen. Ik heb dat ook tegen mijn teamgenoten gezegd. Er komt een immens geluid van de tribunes af”, weet Kaká, die een aantal jaar geleden een belangrijk CL-duel met Celtic wist te beslissen in het voordeel van Milan, met een laat doelpunt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen