Celtic ziet ook Commons afhaken voor Ajax

20 oktober 2013, 15:13

Celtic moet het waarschijnlijk stellen zonder middenvelder Kris Commons, als dinsdag de ontmoeting met Ajax in de Champions League op het programma staat. De middenvelder verrekte zaterdag zijn hamstring in de competitiewedstrijd tegen Hibernian (1-1) en staat vermoedelijk enkele weken aan de kant.

Trainer Neil Lennon baalt behoorlijk van het uitvallen van Commons. "Kris gaf meteen al aan dat hij niet verder kon. We denken niet dat zijn hamstring gescheurd is, maar voor een verrekking staat ook een aantal weken. Het ziet er dus niet goed uit voor dinsdag. Het uitvallen van Kris is een flinke klap. Hij is bezig aan een fantastisch seizoen."

Lennon kampt sowieso al met de nodige personele problemen voor het treffen met de Amsterdammers. Aanvoerder Scott Brown (geschorst), Adam Matthews (schouder) en de van Ajax overgekomen Derk Boerrigter (enkel) zijn allen afwezig. Ook Mikael Lustig (heup) en Emilio Izaguirre (virus) zijn twijfelgevallen.

?Celtic staat na twee wedstrijden laatste in Groep H. Wedstrijden tegen AC Milan en Barcelona leverden de Schotten nog geen punten op.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen