Van de Looi ziet veel perspectief bij Groningen

Jw
26 juli 2013, 19:43

FC Groningen kan een mooi seizoen tegemoet gaan, denkt trainer Erwin van de Looi. De selectie van de noorderlingen heeft een flinke impuls gekregen met zes nieuwelingen. De nieuwe trainer merkt wel dat zijn team nog niet genoeg is ingespeeld.

“We hebben sinds deze week het team bij elkaar, dus we hebben niet heel veel tijd meer. Wat we tot nu toe vaststellen is dat er veel potentie in deze groep zit, maar ook dat de afstemming beter moet. Tegen Getafe was het heel aardig wat we lieten zien, maar we bleken ook heel kwetsbaar bij balverlies. We krijgen nog veel te gemakkelijk doelpunten tegen. We moeten er hard aan werken dat te voorkomen", aldus Van de Looi op de website van FC Groningen.

Van de Looi is tevreden over de selectie die hij mag gebruiken. “Het is perspectiefrijk, zeker in aanvallend opzicht hebben we in de breedte heel wat opties. In de wedstrijden tegen met name Mainz en Getafe is echter ook nadrukkelijk gebleken dat we de juiste balans nog moeten vinden en verbeteren."

Groningen oefent zondag voor de laatste keer in de voorbereiding. Volgens Van de Looi is die wedstrijd erg belanrijk. "In de wedstrijd tegen FC Emmen zullen we toewerken naar competitie-opening tegen NEC, ook fysiek gezien. We zitten conditioneel namelijk ook nog in de opbouwfase."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen