"Nog niets beslist over toekomst Van Ginkel"

Jw
11 juni 2013, 10:40

Marco van Ginkel staat in de concrete belangstelling van Chelsea, maar de transfer is zeker nog niet rond. Dat benadrukt zijn zaakwaarnemer Karel Jansen, die met de interesse van meer clubs schermt. "Er is nog niets beslist", zegt Jansen in De Gelderlander.

Van Ginkel is pas twintig jaar, maar is volgens zijn agent al klaar voor een volgende stap. "Dat lijkt mij helder. Kijk naar het afgelopen seizoen bij Vitesse; Marco ontwikkelt zich stormachtig."

Die volgende stap zou ook heel goed Ajax kunnen zijn, maar Vitesse wil Van Ginkel niet aan een club uit de Eredivisie verkopen. "Ajax toonde eerder serieuze interesse, maar Vitesse wilde niet eens praten", aldus Jansen, die met Van Ginkel na het jeugd-EK in Israël de opties gaat bespreken. "Het is nu niet de juiste tijd over de toekomst van Marco te praten. Na het EK zetten we alles op een rijtje. Een aantal grotere clubs volgt Marco, maar er is nog niets beslist."

Volgens De Telegraaf zouden Vitesse en Chelsea al akkoord zijn over een transfersom van 8,5 miljoen euro. Met de speler zelf is nog niet gepraat.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen