Fabregas wil niet weg bij droomclub Barça

Jw
11 juni 2013, 10:28

Cesc Fabregas benadrukt graag bij FC Barcelona te willen blijven. Spaanse kranten speculeren over een vertrek van de middenvelder, die niet meer in de smaak zou vallen bij de club. Fabregas zal zijn 'droomclub' alleen verlaten als dat echt zo is. En daar heeft hij nog niets van gemerkt.

"Het heeft me heel veel gekost om te komen waar ik nu ben. Ik ga dat echt niet zomaar weggooien", benadrukt Fabregas tegenover Marca. "Als Barcelona me niet meer wil hebben, wordt het natuurlijk een ander verhaal. Maar ik wil de prijzen pakken bij deze club, waar ik al van jongs af aan over heb gedroomd."

Fabregas zou door de superaankoop Neymar een stapje terug moeten doen in de pikorde. Hoewel de Braziliaanse aanwinst een heel ander type speler is, kunnen de twee concurreren voor dezelfde posities. Fabregas weet echter dat een uitdaging extra bij een club als Barcelona hoort. "Ik ben de eerste die weet dat dit de grootste uitdaging van mijn leven zou worden. Tot nog toe is het goed gegaan, maar het belangrijkste is dat ik hard werk en meer mooie momenten beleef dan slechte."

Fabregas werd in 2011 voor veertig miljoen euro weggekaapt bij Arsenal, waar hij de grote ster was. De middenvelder doet het naar behoren in Camp Nou, maar sneeuwt af en toe onder tussen de grote sterren. Zijn oude club Arsenal en Manchester United zouden daarom op de loer liggen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen