Matchwinner De Zeeuw hoopt op nieuw contract

13 mei 2013, 09:28

Zijn doelpunt tegen RC Genk (1-2) kwam voor Demy de Zeeuw op het best denkbare moment. De Nederlandse middenvelder wil graag langer bij Anderlecht blijven en hoopt met zijn treffer zijn visitekaartje te hebben afgegeven aan de clubleiding.

"Deze goal was belangrijk voor de ploeg, maar ook voor mij persoonlijk. Herman Van Holsbeeck (directeur van Anderlecht, red.) zal ook wel weten hoe belangrijk deze goal was, zeker? Ik denk dat hij wel eens heel veel waard zou kunnen zijn", zegt De Zeeuw in Het Nieuwsblad. "Iedereen weet dat ik graag langer bij Anderlecht wil blijven."

Of De Zeeuw kán blijven is onduidelijk. Anderlecht huurt hem sinds de winter van Spartak Moskou en had een optie tot koop, maar maakt daar geen gebruik van. "Het is jammer dat het bestuur de optie in mijn contract niet licht, maar ik begrijp ook wel dat de club niet te veel geld wil geven aan een speler die dit jaar maar weinig gespeeld heeft. Het is ook normaal dat ik niet meteen het goede ritme vond na Nieuwjaar. Daarvoor had ik bij wijze van spreken nog zes weken vakantie. Toch hoop ik dat Anderlecht nog een akkoord vindt met Spartak. Na de competitie zit ik nog eens samen met de Russische club. Ik heb geen idee wat ze nu van plan zijn met mij. Maar uiteindelijk beslissen zij wat er zal gebeuren", aldus de voormalig international.

In Nederland speelde de 29-jarige De Zeeuw voor Go Ahead Eagles, AZ en Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen